رکورد جهانی خودروهای خورشیدی شکسته شد
- شناسه خبر: 20369
- تاریخ و زمان ارسال: 2 دی 1401 ساعت 11:33
به گزارش “خبرخوی” به نقل از روزنامه صبح، یک خودروی خورشیدی دانشجویی با پیمودن ۱۰۰۰ کیلومتر مسیر و همچنین رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت رکورد جدیدی در جهان برای خودروهای خورشیدی به ثبت رساند. به گزارش ایسنا و به نقل از آیای، بر اساس بیانیه مطبوعاتی دانشگاه نیو ساوث ولز در استرالیا، دانشجویان این دانشگاه موفق به ثبت رکورد جدیدی با خودروی خورشیدی خود موسوم به Sunswift 7 شدهاند. این خودروی خورشیدی با پیمودن ۶۲۰ مایل (۱۰۰۰ کیلومتر) با یک بار شارژ، رکورد جهانی جدیدی را به نام خود ثبت کرده است.
این دستاورد که در یک مسیر آزمایشی در جنوب استرالیا به دست آمد، نشاندهنده طولانیترین مسافتی است که یک وسیله نقلیه الکتریکی با یک بار شارژ طی کرده است و از خودروی Lucid Air Dream Edition که برد قابل توجه ۵۲۰ مایلی (۸۳۷ کیلومتری) دارد، پیشی گرفته است.
خودروی خورشیدی Sunswift 7 همانطور که از نامش پیداست، هفتمین نسل از خودروی خورشیدی Sunswift است که بهطور کامل از انرژی خورشیدی تغذیه میکند و نیازی به سوختهای فسیلی ندارد. این خودرو دارای بیش از ۶ مترمربع سلولهای فتوولتائیک است که نور خورشید را به برق تبدیل میکنند تا موتور الکتریکی این خودرو را تأمین کنند.
این خودرو همچنین دارای یک بسته باتری کوچک است که انرژی اضافی را برای استفاده در مواقعی که آفتاب نمیتابد، ذخیره میکند.
تیم سازنده Sunswift 7 چهار سال را صرف توسعه این وسیله نقلیه برای ایجاد یک خودروی الکتریکی عملی و کارآمد کرده که میتواند جایگزین مناسبی برای وسایل نقلیه با سوخت فسیلی باشد.
این خودروی خورشیدی علاوه بر ثبت رکورد طولانیترین مسافت طی شده با یک بار شارژ، رکورد سریعترین خودروی خورشیدی را نیز به ثبت رسانده و توانسته است به حداکثر سرعت بیش از ۶۲ مایل در ساعت (۱۰۰ کیلومتر در ساعت) برسد. این دستاورد تیم توسعهدهنده Sunswift 7 با توجه به تمرکز روزافزون جهانی بر کاهش اتکا به سوختهای فسیلی و یافتن جایگزینهای پایدارتر برای حملونقل بسیار مهم است. وسایل نقلیه الکتریکی بدون انتشار گازهای گلخانهای بخش مهمی از راهحل این مشکل هستند.
ازآنجاییکه تمرکز جهانی بر کاهش اتکا به سوختهای فسیلی در حال رشد است، احتمالاً در آینده شاهد پیشرفتهای بیشتری مانند این خواهیم بود، زیرا پژوهشگران و مهندسان برای توسعه و استقرار فناوریهای پاکتر و پایدارتر تلاش میکنند.
انتهای متن/