حضور ۱۰۰ گروه جهادی بسیج دانش آموزی در مناطق زلزله زده خوی
- شناسه خبر: 22991
- تاریخ و زمان ارسال: 4 خرداد 1402 ساعت 01:14
به گزارش آژانس خبری تحلیلی “خبر خوی“، صبح امروز پنجشنبه ۴ خردادماه جلسه قرارگاه جهادی سازمان بسیج دانش آموزی کشور با حضور مجتبی باستان “رئیس سازمان بسیج دانش آموزی کشور” و جمعی از مدیران استانی، شهرستانی و فرماندهان سپاه در محل سالن کنفرانس اداره آموزش و پرورش شهرستان خوی برگزار شد.
مجتبی باستان در این جلسه ضمن گرامیداشت سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر، اظهار داشت : ما باید از دلایل الهی و معنوی توفیقات رُخ داده در جریان فتح خرمشهر درس بگیریم و از آنها در راستای حل مشکلات جامعه بکار ببریم.
رئیس سازمان بسیج دانش آموزی کشور با بیان اینکه؛ محوریت مسجد در تعاملات اجتماعی، ایجاد روحیه ایثار و انقلابی و مشارکت مردم در حل مشکلات، ۳ نکته کلیدی و مهم در فتوحات دوران دفاع مقدس بودند، افزود : پایه های آغازین مقاومت در مسجد خرمشهر شکل گرفت و این بیانگر آن است که؛ اگر جوانان و مردم انقلابی به مسجد برگردند توفیقات بسیاری را برای جامعه به ارمغان خواهند آورد.
وی ادامه داد : خرمشهر را روحیه انقلابی و ایستادگی آزاد کرد. لذا راه موفقیت انقلاب اسلامی در آینده و پیاده سازی سند تحول آموزش و پرورش نیز با روحیه جهادی، انقلابی و ایستادگی که در دل جوانان باید ایجاد شود، میسر خواهد شد.
باستان، با تاکید بر مردمی کردن فعالیت های اجتماعی، گفت : آحاد جوانان و نوجوانان باید پای کارِ حل مشکلات بیایند. چراکه بسیاری از مشکلات مدارس را میتوان با مشارکت و دخالت دادن دانش آموزان حل کرد.
وی افزود : دانش آموزان میتوانند بواسطه معلم خود، مدیر مدرسه، همکلاسی ها، خانواده و نهایتا آحاد جامعه، کمکهای بسیار شایانی برای حل مشکلات اجتماعی ارائه نمایند. بر همین اساس؛ برگشتن به محوریت مسجد، ایجاد روحیه انقلابی و مشارکت دادن دانش آموزان (مردم) در حل مشکلات را باید همواره مدنظر قرار دهیم.
رئیس سازمان بسیج دانش آموزی کشور در ادامه از استقرار ۱۰۰ گروه جهادی بسیج دانش آموزی با حضور ۱۵۰۰ دانش آموز از پنجم لغایت پایان تیرماه سال جاری خبرداد و افزود : این مهم با برنامه ریزی مدون در راستای عملیاتی نمودن ۴ هدف عمده اجرایی خواهد شد.
وی با تشریح اهداف چهارگانه برنامه بسیج دانش آموزی، گفت : ۱-لزوم داشتن نگاه تربیتی نسبت به این نسل از دانش آموزان با هدف آگاهی بخشی آنان از مشکلات موجود در جامعه. ۲-ایجاد روحیه جهادی و انقلابی در دانش آموزان با هدف مشارکت دادن آنان در امر خدمت رسانی ۳-مشارکت دادن دانش آموزان در اداره مدرسه، منطقه و شهر ۴-تربیت دانش آموزان به کار گروهی و جمعی در راستای حل مشکلات اجتماعی، چهار هدف عمده در بحث استقرار گروه های جهادی دانش آموزی هستند.
مجتبی باستان از مشارکت گروه های جهادی دانش آموزی در کارهای عمرانی مدارسِ آسیب دیده از زلزله و ایجاد فضایی بانشاط در آنها خبرداد و گفت : مقرر است در بازه زمانی پنجم تا پایان تیرماه ۱۴۰۲ و با حضور ۱۵۰۰ دانش آموز در قالب ۱۰۰ گروه جهادی، کار عمرانی (تعمیرات مدارس) ۱۰۰ مدرسه آسیب دیده از زلزله – رنگ آمیزی فضای محیطی و درب ها و نیمکت های ۲۰ مدرسه و همچنین در تعمیر و بازسازی ۲۰ خانه محروم با حضور و مشارکت دانش آموزان اجرایی گردند.
انتهای متن /