درباره ما:
- تاریخ و زمان ارسال: 20 شهریور 1399
بسم الحق
« ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ – نون سوگند به قلم و آنچه مى نویسند » (سوره قلم آیه ۱)
« همه مطبوعات آزادند، مگر اینکه مقالات مضر به حال کشور باشد » صحیفه امام خمینی (ره) ،ج۵ ، ص۴۱۶
« دست اندرکاران مطبوعات باید نسبت به عموم مسائل زندگی و تحولات اجتماعی دارای معرفت، روشنبینی و قدرت تشخیص و روشنفکری بیشتری در مقایسه با دیگران باشند و بر همین اساس وظیفه دارند به مردم کشور و جامعه آگاهیهای لازم را بدهند. » رهبر معظم انقلاب اسلامی
« نشریات و مطبوعات در بیان مطالب آزادند، مگر آنکه مخل به مبانی اسلام یا حقوق عمومی باشند. تفصیل آن را قانون معین میکند. » قانون اساسی اصل ۲۴
” با سلام و عرض ادب و احترام حضور شما بزرگوارانی که ما را دنبال می کنید .
همانطورکه ملاحظه میفرمائید مطبوعات و رسانه ها از منظر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی “امام خمینی (ره) ” و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) دارای اهمیت و جایگاه بسیار برجسته ای در جامعه می باشد . بطوری که در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و قانون مطبوعات کشور نیـز بر اساس مواد قانونی مرتبط با رسالت ، حقوق ، حدود و … ماموریت خطیری را به اهالی مطبوعات و رسانه ها محول نموده اند.
پایگاه خبری تحلیلی خبـر خـوی با اخذ مجوز رسمی به شماره ثبت ۸۶۸۱۴ از معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توفیق یافت از ۲۰ مرداد ماه سال ۱۳۹۹ با صاحب امتیازی و مدیر مسئولی آقای امیرعلی موسوی بصورت رسمی به فعالیت های خبری ، اطلاع رسانی و آگاهی بخشیِ خود ادامه دهد . “
رسالت پایگاه خبری تحلیلی خبـر خـوی :
الف – روشن ساختن افکار عمومی و بالا بردن سطح معلومات و دانش مردم در زمینه های گوناگون خبری، انتقادی،اجتماعی، سیاسی و سایر مواردی که قانون مطبوعات تعیین کرده است.
ب – پیشبرد اهدافی که در قانون اساسی جمهوری اسلامی بیان شده است.
ج – تلاش برای نفی مرزبندی های کاذب و تفرقهانگیز و قرار ندادن اقشار مختلف جامعه در مقابل یکدیگر، مانند دسته بندی مردم بر اساس نژاد،زبان، رسوم، سنن محلی و…
د – مبارزه با مظاهر فرهنگ استعماری (اسراف، تبذیر، لغو، تجملپرستی، اشاعه فحشاء و…) و ترویج و تبلیغ فرهنگ اصیل اسلامی و گسترشفضائل اخلاقی.
ه – حفظ و تحکیم سیاست نه شرقی و نه غربی.
حقـوق پایگاه خبری تحلیلی خبـر خـوی :
فصل سوم: حقوق مطبوعات
ماده ۳ – مطبوعات حق دارند نظرات، انتقادات سازنده، پیشنهادها، توضیحات مردم و مسئولین را با رعایت موازین اسلامی و مصالح جامعه درج وبه اطلاع عموم برسانند.
تبصره – انتقاد سازنده مشروط به دارا بودن منطق و استدلال و پرهیز از توهین، تحقیر و تخریب میباشد.
ماده ۴ – هیچ مقام دولتی و غیر دولتی حق ندارد برای چاپ مطلب یا مقالهای در صدد اعمال فشار بر مطبوعات بر آید و یا به سانسور و کنترلنشریات مبادرت کند.
ماده ۵ – کسب و انتشار اخبار داخلی و خارجی که به منظور افزایش آگاهی عمومی و حفظ مصالح جامعه باشد با رعایت این قانون حق قانونیمطبوعات است.
امیدواریم خداوند متعال همچون گذشته ما را در تلاش برای تحقق اهدافت نظام مقدس جمهوری اسلامی و همچنین عمل به رسالت خطیر اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به آحاد جامعه یاری فرماید . ان شاءالله