بحران طلاق در خوی
- شناسه خبر: 18069
- تاریخ و زمان ارسال: 10 تیر 1401 ساعت 02:23
به گزارش آژانس خبری تحلیلی “خبر خوی“، شهروندان خوی در این گزارش؛ عدم آشنایی کافی، بالا بودن توقعات، ملاک بودن پول و وضعیت مالی، دخالت خانواده ها، افزایش ناهنجاری های اجتماعی، لجبازی های بی مورد، فضای مجازی، دوری از معنویات، فشارهای اقتصادی، معضل بیکاری، رودروایسی و ازدواج های اجباری را از عمده دلایل شکل گیری پدیده طلاق دانستند.
همچنین مصاحبه شوندگان؛ وجود شغل مناسب قبل از اقدام به ازدواج، تربیت و تفکرات خانواده ها، متناسب بودن توقعات با درآمدها، هم کف بودن و هم تراز بودن، ایجاد کانون گرم خانوادگی، دوری از اعتیاد، دوری از چشم هم چشمی و مسئولیت پذیری زوجین را از عمده راهکارهای پیشگیری از طلاق عنوان کردند.
رئیس دادگستری شهرستان خوی زمان اعلام افزایش ۱۵ درصدی میزان طلاق نسبت به سال گذشته تصویب کرد با وجود اینکه در سالهای ماقبل شاهد شیب افزایش شدید ترین در این خصوص بودیم اما با تلاش های صورت گرفته در مجموع دستگاه قضایی این شیوه افزایشی کنترل شد.
وی، شرایط حاد اقتصادی، اعتیاد، دخالت های خانوادگی، عدم تفاهم، آشنایی های فضای مجازی و خیابانی را از مهمترین دلایل تشکیل پرونده های طلاق در سیستم قضایی شهرستان خوی دانست.
میر حیدر میر نقی زاده، قاضی دادگاه خانواده و مدرس دانشگاه نیز به مهمترین اقدامات موثر در پیشگیری از شکل گیری طلاق پرداخت و گفت: در خصوص عوامل کاهش طلاق بایستی به دو بخش قبل از عقد و بعد از عقد می توان تقسیم بندی کرد.
وی افزود: شناخت زوجین قبل از نکاح، هم کُف بودن زوجین، صداقت، دوری از پنهانکاری، پایبندی به موازین و اصول زندگی گذشت (به مفهوم صرفنظر کردن از اشتباهات یکدیگر)، حلیم و صبوری کردن، پیشگیری از دخالت های نابجای خانواده ها، از مهمترین عوامل موثر در جلوگیری از طلاق می باشند که خانواده ها راسا میتوانند انجام دهند و ارتباطی به موضوعات کلان اقتصادی و کشوری ندارند.
گزارش اختصاصی خبر خوی را مشاهده فرمائید:
انتهای متن/ گزارش امیرعلی موسوی
با عرض سلام و تقدیم احترام
موارد متعددی در شکل گیری پرونده های طلاق موثر هستند که ریشه در آموزش و پرورش و آشنایی خانواده ها با تربیت فرزندان در دوره های مختلف کودکی، نوجوانی، جوانی و … دارد.
مهمترین عوامل طلاق از نظر بنده موارد ذیل می باشد:
۱. عدم آموزش زوجین و ترویج ندادن فرهنگ انتخاب همسر
۲. عدم آموزش تعامل بین زوجین پس از ازدواج
۳. مخفی نمودن غیرمعقول مسائل جنسی و عدم آموزش مسائل جنسی
۴. افزایش بی رویه مهریه و نبود ساز و کار مناسب تامین معیشت بانوان پس از طلاق
۵. افزایش فقر عمومی از حیث فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی
۶. مهمتر از همه موارد، تهاجم فرهنگی جهت از بین بردن بنیان خانواده در سطوح مختلف سنی خانواده از سوی استعمارگران که نیاز به بررسی عمیق و تحقیق مفصل دارد.
باسلام و عرض ادب و احترام جناب آقای توحید
ضمن تشکر از اظهار نظر ارزشمندتان ، از اینکه “خبرخوی” را همراهی می نمائید صمیمانه سپاسگذاریم.