لزوم ایجاد شعب بیمه تامین اجتماعی در شهرهای اقماری خوی+تصاویر
- شناسه خبر: 17853
- تاریخ و زمان ارسال: 13 خرداد 1401 ساعت 02:33
به گزارش آژانس خبری تحلیلی “خبر خوی” عادل نجف زاده در نشست مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با تشکلهای کارفرمایی، کارگری و کانون بازنشستگان که ظهر روز چهارشنبه در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوی برگزار شد، گفت : مردم واقف هستند که دولت با تمام قوا برای خدمت رسانی بیشتر برای مردم تلاش نموده و دولتمردان در کنار مجلس با رویکرد مردم محور، برای تصویب قوانین تلاش میکنند.
وی با بیان اینکه دولت در راستای اصلاح ساختار معیوب کشور به ویژه در بحث توزیع عادلانه یارانه ها اقدام به جراحی اقتصادی نموده است، گفت : امیدواریم این جراحی اقتصادی و اصلاح ساختارها به نفع عموم مردم باشد.
نجف زاده با اشاره به ظرفیت های عظیم موجود در شهرستان خوی، افزود : خوی به عنوان یکی از شهرهای ابرقدرت در آذربایجانغربی به خودی خود میتواند به عنوان موتور محرکه تولید و صنعت و تجارت در شمال غرب کشور ایفای نقش نماید.
وی با تشریح مزیت های منحصر به فرد شهرستان خوی در بحث تولید عسل، تولید دانه های ای آجیلی و بسیاری از محصولات کشاورزی، تاکید کرد : خوی به عنوان شهرستانی که در نقطه صفر با مرز ترکیه و استانی که یک چهارم پایانه های کل کشور در آن قرار گرفته است، در رونق اقتصادی منطقه نقش ممتازی را میتواند ایفا نماید.
نماینده مردم خوی و چایپاره با تبیین ظرفیت های عظیم مرزی، کشاورزی، گردشگری و معادن، اظهار داشت :انتظار داریم بعد از سفر شما (مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور) به خوی و بازدید میدانی از این پتانسیل های بالقوه، با حضور هلدینگ شستا در این شهرستان، شاهد شکوفایی و بهره مندی مردم و کشور از ظرفیت های بزرگ باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم تاسیس و راه اندازی شعب در شهرهای ۵ گانه اقماری شهرستان خوی اشاره کرد و گفت : شهرهای اقماری قطور، دیزجدیز، زرآباد، فیرورق و ایواوغلی به دلیل وجود فاصله زیاد با بخش مرکزی، توان مراجعه به شهر خوی را ندارند و جهت ارائه خدمات در شأن این مردم، ایجاد و راه اندازی شعب در شهرهای مزبور بسیار لازم و ضروری است.
تاسیس کارگزاری دوم تامین اجتماعی در خوی، ۲۴ ساعته شدن ارائه خدمات پلیکلینیک (درمانگاه) تامین اجتماعی خوی، ارائه خدمات شایسته بیمارستان امیرالمومنین (تامین اجتماعی) خوی و همچنین خروج این بیمارستان از مدیریت بخش خصوصی و قرارگرفتن مالکیت و مدیریت آن در زیرمجموعه سازمان تامین اجتماعی از دیگر خواسته های عادل نجف زاده به عنوان نماینده مردم در پارلمان ملی از موسوی “مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی” بود که در قالب سخنرانی ایراد نمود.
دبیر اجرایی خانه کارگر شهرستان خوی :
دولت ها سازمان تامین اجتماعی را حیاط خلوت خود دانسته و به منابع آن چنگ انداخته اند
دبیر اجرایی خانه کارگر شهرستان خوی گفت : مایه تاسف است که عموم دولت ها پس از سرکار آمدن، سازمان تامین اجتماعی را حیاط خلوت خود دانسته و بر سرمایه و منابع این سازمان که صاحب اصلی آن کارگران و بازنشستگان هستند، چنگ انداخته اند.
محمد رادی دبیر اجرایی خانه کارگر شهرستان خوی نیز درنشست مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور با تشکل های کارفرمایی،کارگری و کانون بازنشستگان که جزو سخنرانان این نشست بود ضمن ابراز تشکر از وزیر کار به دلیل پافشاری و ایستادگی درخصوص افزایش ۵۷/۴ درصدی حقوق کارگران در سال ۱۴۰۱ و نیز سپاس از موسوی “مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی” بخاطر درخواست اجرای مواد ۹۶ و، ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی، اظهار داشت : مواد قانونی یادشده که درخصوص افزایش میزان مستمری بازنشستگان عزیز میباشد، علیرغم اقدامات و درخواست های انجام شده،تا به حال اجرایی و عملیاتی نشده است.
وی با اشاره به تصمیم دولت نسبت به افزایش ۱۰ درصدی مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی ،افزود: متاسفانه دولت برخلاف قانون افزایش ۱۰ درصدی را مدنظر داشته و ما میگوییم اگر دولت ها توانایی کنترل و مهار تورم را داشته باشند، ما حتی همان ۱۰درصد افزایش را هم نمیخواهیم.
رادی با بیان اینکه طی ۲ ماه گذشته برخی از کالاها افزایش بیش از ۲۰۰ درصدی داشته اند، گفت: لذا افزایش ۱۰ درصدی مستمری بازنشستگان به هیچ وجه عادلانه نبوده و با این وجود تحقق عدالت اجتماعی میسر نخواهد بود.
دبیر اجرایی خانه کارگر خوی با اشاره به عدم پرداخت بدهی دولت ها به سازمان تامین اجتماعی، تصریح کرد: متاسفانه دولت ها در طول دهه های اخیر بدهی های خود را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نکرده اند و هرچند این دولت حدود ۹ ماه است که بر سر کار آمده،
اما مایه تاسف است که عموم دولت ها بعد از سرکار آمدن، سازمان تامین اجتماعی را حیاط خلوت خود دانسته و بر سرمایه و منابع این سازمان که صاحب اصلی آن کارگران و بازنشستگان هستند، چنگ انداخته اند.
وی به وجود ابهام و تناقض در فلسفه شریک شمردن دولت با سازمان تامین اجتماعی، اظهار داشت : بحث این است که ۳۰ درصد از دستمزد کارگران به عنوان حق بیمه از حقوق کارگر کسر شده و به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز میگردد که ۲۳ درصد آن سهم کارفرما، ۷ درصد آن سهم کارگر و تنها ۳ درصد از آن سهم دولت است که متاسفانه از سال ۵۳ نه تنها دولت سهم خود را پرداخت نکرده، بلکه ظاهرا خود را شریک سازمان تامین اجتماعی نیز میداند؟!
دبیر اجرایی خانه کارگر شهرستان خوی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی بیش از ۶ دهه است که فعالیت خودش را آغاز کرده و بیش از نیمی از کل جمعیت کشور را تحت پوشش خود قرار داده است، افزود : ما نگران هستیم که اگر خدای نکرده بحران و مشکل مالی پیش بیاید قطعا کنترل کردن آن بحران همانند سیلی عظیم، غیر ممکن خواهد بود.
وی با اشاره به دوران تنظیم بودجه سال ۱۴۰۱، یادآور شد : در آن زمان نیز به لحاظ ضرورت، جناب آقای صادقی معاونت محترم دبیرکل خانه کارگر، دبیران اجرایی خانه های کارگر کل کشور را موظف کردند تا آنها با نمایندگان مردم در شهرهای خودشان مذاکره نمایند تا مبلغ ۹۰ هزار میلیارد تومان حتما در بودجه سال ۱۴۰۱ گنجانده شود که شایسته است از این طریق از نماینده محترم مردم خوی و چایپاره به دلیل پیگیری موضوع در مجلس شورای اسلامی، تشکر نمایم.
رادی در پایان با بیان اینکه در شهرستان خوی به تعداد ۱۳۰ هزار نفر بیمه شده اصلی و تبعی وجود دارد، گفت : در مقابل این حد از جامعه کارگری، تنها یک بیمارستان ۳۲ تخت خوابی و یک درمانگاه در شهرستان خوی ارائه خدمات مینماید که فعالیت ضعیف آنها به هیچ وجه جوابگوی تعداد کثیری از کارگران زحمتکش و بازنشستگان عزیز نمیباشد.
انتهای متن/