مبنای ارزیابی مدیران آذربایجان غربی، توفیق در جذب سرمایه گذار
- شناسه خبر: 24433
- تاریخ و زمان ارسال: 30 فروردین 1404 ساعت 00:31

به گزارش ” خبرخوی” به نقل از ایرنا، رضا رحمانی روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری بوکان اظهار کرد: جذب سرمایه و سرمایه گذاری تنها راه برون رفت از مشکلات فعلی و گام نهادن در مسیر توسعه همه جانبه منطقه است.
وی اضافه کرد: در کنار جذب سرمایه گذار زیرساخت های لازم برای تشویق و ترغیب آنان جهت به ورود به استان باید ارتقا یابد و بر همین اساس اقدامات قابل توجهی در دست اقدام است.
استاندار آذربایجان غربی بیان کرد: این استان جزو برخوردارترین مناطق کشور بوده که تمام پتانسیل ها از جمله مرز، اقلیم مناسب، معادن و گردشگری سایر ظرفیت ها را همزمان دارد.
رحمانی با تاکید بر اینکه بدون سرمایه امکان توسعه و آبادانی وجود ندارد، افزود: تمام تلاش مدیران باید در راستای حمایت از تولید و سرمایه گذاران باشد.
وی هر گونه تبعیض و دو قطبی سازی در استان را محکوم کرد و ادامه داد: دامن زدن این به موضوع ها تنها به ضرر استان بوده و خلاف فرموده مقام معظم رهبری است.
وی برای اتمام ساختمان بیمارستان ۲۵۰ تختوابی بوکان قول مساعد داد و افزود: برنامه ریزی لازم برای ایجاد شهرک اتاق سازی، تسریع در اجرای پروژه آبرسانی، گازرسانی به برخی مناطق شهری، اتمام پروژه های راهداری و ساماندهی قطعی برق در این شهرستان در دستور کار قرار دارد.
شایسته سالاری از ارکان وفاق ملی است
نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه با بیان اینکه شایسته سالاری از ارکان فاق ملی است، گفت: به کسانی که قلبشان برای این سرزمین و این نظام می تپد، فرصت خدمت رسانی داده شود.
محمدقسیم عثمانی اظهار کرد: کارگزاران دولت نقش مهمی در رضایت شهروندان دارند و باید ابتدا کارگزاران دولت از وضعیت مطلوبی برخوردار باشند تا خدمات بهتری به مردم ارایه دهند.
وی با بیان اینکه دادن فرصت برابر برای همه هم استانی ها می تواند بسیار مفید باشد، افزود: در آذربایجان غربی وفاق ملی بیشتر از نقطه دیگر کشور نیاز داریم و ابتدا باید تبعیضها از بین برود.
وی اضافه کرد: امکانات لازم برای توسعه بوکان به نسبت جمعیت آن نبوده و رشد جمعیت این شهر بعد از البرز جایگاه دوم در کشور را بعد از انقلاب داشته است.
نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی افزود: جمعیت بوکان و شهر خوی تا حدودی مانند هم است اما محدوده شهری بوکان نصف محدوده شهری خوی است.
وی بیان کرد: روستاهای اطراف بوکان باجمعیت هفت تا هشت هزار نفری مشکل دریافت خدمات را دارند.
عثمانی گفت: یکی از مشکلات بوکان، بخش منابع طبیعی بوده که به عنوان اراضی ملی ثبت شده است که نیازمند تجدیدنظر و بررسی دوباره است.
وی افرود: دهکده دامداران بوکان با حدود ٨۰۰ خانوار فاقد کد روستایی است و مشکل تامین آب و گاز دارند.
وی اضافه کرد: ۲۱ روستای منطقه گورکان بوکان به دلیل جمعیت کم سرانه هزینه گازرسانی بالایی دارند و چون منطقه سردسیری است باید با تدابیری گازرسانی به این مناطق تسریع شود.
نماینده مردم بوکان در مجلس گفت: امسال سال سرمایه گذاری برای تولید از سوی رهبر معظم انقلاب نامگذاری شده است و باید جذابیت برای سرمایه گذاران در نظر گرفته شود.
امام جمعه بوکان نیز در این جلسه گفت: مسجد جامع بوکان برای سالهای گذشته احداث شده و اکنون گنجایش نمازگزاران این شهر را ندارد و نقشه و طرح توسعه آن هنوز تکمیل نشده است.
ماموستا عباس احمدی افزود: در بوکان روحانیون فعال و متعهدی زندگی می کنند که مشکل معیشت دارند اگر امکان داشته باشد جذب ادارات مختلف شوند.
وی اظهار کرد: این شهرستان بویژه در زمینه راه های دسترسی دارای مشکلاتی است که نیازمند همت و اراده مسوولان است.
فرماندار بوکان هم در این جلسه بیان کرد: شهرستان بوکان دارای ظرفیت های عظیم در بخش های مختلف است که طی ۳۰ سال گذشته مغفول مانده است.
خشایار صنعتی با بیان اینکه بوکان دارای مشکل توسعه نامتوازن است، افزود: با حمایت مدیریت شهری پروژه های امروز که مورد بهره برداری قرار گرفته و یا در دست اقدام است، طی ۲ سال گذشته با همت دستگاه های اجرایی شهرستان به نتیجه رسیده است.
وی حوزه منابع انسانی را یکی از ظرفیت های اصلی بوکان دانست و بیان کرد: چهرهای تحصیل کرده با دانش علمی بالا و ورزشکاران این شهرستان سرآمد منطقه هستند.
وی افزود: در بخش صنایع نیز این شهرستان قطب تولیدات ادوات کشاورزی و بذرهای گیاهی بوده و به جرات می توان گفت در سطح کشور نیز بی نظیر است.
وی اظهار کرد: لکه های سرمایه گذاری گردشگری در ۲ منطقه و جذب سرمایه گذاری تولیدات مرغ با ظرفیت سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار در دست احداث بوده و تلاش می کنیم این زنجیره را در گوشت قرمز ایجاد کنیم.
فرماندار بوکان تسریع در روند اجرایی پروژه های عمرانی را خواستار شد و افزود: احداث پروژه ۲۵۰ تختخوابی بوکان، احداث پست ۴۰۰ کیلوولت برای صنایع و منطقه شهری و آبرسانی به ۱۶۵ روستایی باید تسریع یابد.
وی ضمن اعلام حمایت کامل از تولیدکنندگان بیان کرد: در سالی که به نام سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری شده ،تمام مدیران وظیفه دارند در کنار سرمایه گذاران برای اجرای طرح های پیشنهادی تلاش کنند.
انتهای متن/